Camillas Dinér
Camillas Dinér
Tapaskortet
TapaskortetTapaskortet

Tapaskortet

Beregn 3-4 tapas til en frokost. 5-7 til et fuldt måltid.

”Tapa betyder oprindeligt låg på spansk.
Traditionelt blev en tapas lagt ovenpå en glas
sherry når du fik det serveret på en sherry/tapas bar.
Denne skik har nu udviklet sig til at tapas bærer et
helt måltid. Kombinationen af de mange små lækre
retter og de mange smagsindtryk, gør tapas til en
hyggelig spiseoplevelse. Tapas er eminent
at sidde længe med og får samtalen til at flyde.”

Ved mindre end 6 ens tapas tillægges 28 kr pr. kuvert.

NB: 2 slags hjemmebagt brød med hjemmelavet grøn aioli, mojo og pestoolie kan tilvælges i kurven til en merpris på 25 kr. pr. kuvert.

Vælg mellem:

Kolde tapas:

  • Nr. 1 - Carpaccio på rucola m/hjemmelavet pesto og semi-dried tomat
  • Nr. 2 – Vitello Tonnato m/tunsauce på rucola m/store kapersbær
  • Nr. 3 – Cæsarsalat m/stegt kylling, frisk høvlet parmesan, hjemmelavet dressing og stor crouton
  • Nr. 4 – Laksetimbale m/dildcreme, krebsehale og lime
  • Nr. 5 – Ægte Skagensskinke fra slagter Munk i Skagen m/hjemmelavet artiskokcreme
  • Nr. 6 – Marineret kylling m/dressing, tomatsalsa, forårsløg og bacon
  • Nr. 7 – Bresaola m/mascarpone creme, oregano, basilikum, hvidløg og grillet peberfrugt
  • Nr. 8 – Vegetar: Ricottaparmesan soufflé m/urter. Hertil tomatkompot. Anrettet i glas
  • Nr. 9 – Vegansk - Grillet peberfrugtrulle m/krydderurter, kapersbær og pinjekerner
  • Nr. 10 – Røget laks med sennepscreme og syltede rødløg
  • Nr. 11 – Gravad oksefilet på spæde salatblade og med grillet peberfrugt
  • Nr. 12 – Vegansk - Bulgursalat m/abrikoser, soltørrede tranebær og mynte
  • Nr. 13 – Vegansk - Artiskoksalat m/bladselleri, feta og oliven
  • Nr. 14 – Vegansk - Grillede grøntsager m/pesto og balsamico
  • Nr. 15 – Hjemmelavet paté af kyllingelever, kalvekød og rødvin. Anrettet med langtidbagt tomatrelish
  • Nr 16 - Cremet hjemmelavet leverpostej m. bacon og råsyltet rødbede

Varme tapas:

  • Nr. 17 – Andebryst m/seranoskinke, urtecreme og svampe
  • Nr. 18 – Små kartofler på spyd m/bacon. Hertil hjemmelavet aioli.(2 kartofler)
  • Nr. 19 – Kartoffel-tortilla
  • Nr. 20 – Kyllingebryst marineret i ingefær og hvidløg
  • Nr. 21 – Spanske kødboller, 2 stk. (Albóndigas) i traditionel spansk tomatsauce
  • Nr. 22 – Tærte, udskåret med artiskokker og chorizo pølse

Søde tapas:

  • Nr. 23 – Sveskeblomme kompot m/crunch og ricottacreme
  • Nr. 24 – Hjemmelavet Tiramisu
  • Nr. 25 – Dessertchokoladekage
  • Nr. 26 – Skovbærtrifli

Snacks:

  • Nr. 27 – Hjemmelavede salte mandler. (skål til ca. 6. personer)
  • Nr. 28 – Skål med 100g grillet oliven (skål til ca. 6. personer)
  • Nr. 29 – Baconsvøbte dadler, 2 stk
  • Nr. 30 – Hjemmelavet pesto. (skål til ca. 6-8. personer)

Street food:

  • Nr. 31 – Tigerrejer ristet i hjemmelavet pesto
  • Nr. 32 – Kyllingesalat i vandbakkelse rede med bacon
  • Nr. 33 – Mini-hotdog med oksekødschorizo, aioli, syltet bolsjebede og ristede rodfrugter
  • Nr. 34 – Chilimarineret kylling og peanutbuttercreme med karrypasta
  • Nr. 35 – Pulled-duck burger
  • Nr. 36 – Cheesecake med Amarena kirsebær

Kolde tapas

Varme tapas

Søde tapas

Snacks

Street food

Tilkøb hjemmebagt brød

0,00 DKK
VisaMastercardMobilepay

VisaMastercardMobilepay